MVM Energy Trade Plus SRL (sub denumirea inițială de CYEB SRL ) a fost înfiinţată cu mai bine de un deceniu în urmă, cu scopul de a oferi firmelor soluţii de optimizare in domeniul energiei.

Începând cu data de 01.08.2020 CYEB România a devenit membru al Grupului MVM, care deține 100% din părțile sale sociale, iar din 09.03.2021 și denumirea firmei reflectă apartenența de grup, ea fiind schimbată în MVM Energy Trade Plus. Tranzacția a consemnat un pas important în expansiune regională a Grupului MVM care, prin prezența sa în România, își propune să ofere o gamă largă de servicii de înaltă calitate pe piața autohtonă de energie.

Grupul MVM este un jucător definitoriu pe piața energetică din Ungaria, acoperind toate segmentele importante ale acestui domeniu. De-a lungul existenței sale, Grupul MVM a dobândit o experiență vastă atât în furnizarea și în producția de energie electrică, cât și în trading-ul de energie electrică și gaze naturale. 

Din anul 2015 firma noastră a devenit si furnizor integrat de energie și gaze naturale.  Clientela societăţii este formată în principal din acei clienţi industriali ai căror consum  de electricitate depăşeşte valoarea anuală de 100 MWh, respectiv 40-50.000 m3 in cazul gazelor naturale.  Pe lângă furnizarea de energie și gaze contribuim activ și la optimizarea consumululi clienților noștri și la reducerea cheltuielilor. Rezultatele proiectelor concepute de noi sunt confirmate de  măsurătorile efectuate după implementare.

Pe lângă soluțiile destinate reducerii consumului de energie, oferim și solutii pentru producerea de energie de către clienții nostri, în primul rând prin parcuri fotovoltaice montate  pe acoperișul halelor industriale. Asigurăm asistența atât la proiectarea cât și la execuția lucrărilor și punerea în funcțiune.

Din grupul firmelor care activează sub umbrela MVM în România fac parte și entități producătoare de energie regenerabilă (micro-hidrocentrale și parcuri fotovoltaice) care contribuie la obținerea unui mix de energie ieftină și sustenabilă, oferind un avantaj competitiv la nivelul întregului grup.

Strategia de business a Grupului MVM pune un accent deosebit pe producerea și comercializarea energiei sustenabile și accesibile și sprijină răspândirea soluțiilor de mobilitate ecologică.  Pentru punerea în practică ale acestor idei, unul dintre membrii Grupului MVM (firma Titan)  produce o gamă completă de stații de încărcare a mașinilor electrice, care sunt disponibile și pe piața din România prin intermediul nostru (de la 22kW până la încărcătoare ultra-rapide de 150 kW DC).   

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *