Energiát adunk, Csíkszeredában!

Energiát adunk, Csíkszeredában!

Az MVM Energy Románia Kft. csoporttagja, az MVM Energy Trade Plus (korábbi nevén: CYEB Kft.) márciusától villamos áramot szállít a Csíkszeredai Önkormányzat részére. A Csíkszeredai Önkormányzattal február 22-én megkötött szerződés alapján 2021 március 1-től a CYEB szolgáltatja a villamos áramot a város 161 fogyasztási pontján összesen 3180 MWh éves mennyiségben.

A kiszolgált fogyasztók között: közvilágítási egységek, a Városi Színház, a Csíki Székely Múzeum, és az összes gimnázium és iskola, 5 óvoda és a Zsögödi Strand.

Az új partnerség révén pedig az MVM Csoport helyi és regionális energiaszükséglet ellátásához hatékonyan és kiváló szakmaisággal, valamint ügyfélszolgálattal kíván hozzájárulni.

Optimális, zöld, tiszta, hatékony!

CYEB România, membru al Grupul MVM (Magyar Villamos Művek): experiență, seriozitate şi prezenţă regională sunt caracteristicile care ne definesc de peste 10 ani.

A MVM Energy Trade Plus (korábbi nevén: CYEB Kft.), az MVM (Magyar Villamos Művek) Csoport tagja, több mint 10 éves tapasztalattal, kiválósággal szakértelemmel működik a regionális piacon.

 

Előnyös megoldásokat nyújtunk partnereink részére, ezáltal előnyös és hatékony energiához tudnak jutni. Energiafogyasztási árak csökkentésére készítünk és implementálunk terveket.

 

Kolozsvári székhellyel, tagja vagyunk az MVM Csoport Magyarország meghatározó vállalatcsoportjának, amely az energetikai piac minden szegmensét lefedi. Jelentős tapasztalattal rendelkezik a fogyasztók villamos energia és földgáz ellátásában, valamint a kapcsolódó hálózatokban, és meghatározó tényező a villamosenergia-termelésben és az energia- és földgáz kereskedelemben is.

Olvass tovább