Az MVM Future Energy Technology az MVM csoport tagja

Magunkról – MVM Future Energy Technology Skip to content

Magunkról

Az MVM Future Energy Technology 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy megújuló energiát termeljen, ezzel párhuzamosan pedig (ugyanabban az évben) megalakult a CYEB kft is, amely különöző energiamegtakarítási és -optimizálási megoldásokat nyújtott az ipari fogyasztók számára.

2020. augusztus 1-től a CYEB az MVM Csoport (Magyar Villamos Művek) tagjává vált, 2021. márciusától pedig MVM Energy Trade Plus-ra változtatta a nevét, ezzel is hangsúlyozva az MVM csoporthoz való tartozását. Ezzel a felvásárlással az MVM Csoport jelentős lépést tett a regionális terjeszkedés terén és megerősített jelenlétével a minőségi energetikai szolgáltatások széles körét kívánja nyújtani Romániában.

2022. január 1. újabb fontos mérföldkövet jelentett a csoport életében, ugyanis ettől a dátumtól kezdve az MVM Energy Trade Plus (a csoporthoz tartozó másik két céggel, az Aqua Energiával és a H2O-val együtt) beleolvadt az MVM Future Energy Technology vállalatba. Az így létrejövő entitás a megújuló energiatermeléstől az áram- és gázszolgáltatáson át a a napelemes rendszerek telepítéséig széles körű termékpalettával áll az ügyfelei rendelkezésére.

Ebben pedig nemcsak az anyavállalat által biztosított támogatásra épít, hanem kiváló szakembergárdája közel 10 éves (vagy akár azt meghaladó) tapasztalatára és hozzáértésére is.

Az MVM Csoport üzleti stratégiája különös hangsúlyt fektet a fenntartható, megfizethető és tiszta energia biztosítására, a környezetbarát  mobilitást is támogatva. Saját gyártású e-autó töltőink katalógusai az alábbi modellek leírását tartalmazzák:

  • Kompakt AC fali kivitelű
  • 2x22kW AC fali kivitelű
  • 2x22kW AC oszlop kivitelű
  • 25 kW DC fali/oszlop kivitelű
  • 50 kW DC oszlop kivitelű

Katalógusért vagy bővebb információkért keressenek az info@mvmtrading.ro címen.