MVM Future Energy Technology este membru al grupului MVM

Condiții generale de furnizare energie electrica – MVM Future Energy Technology Skip to content
Energie electrică

Condițiile generale de furnizare energie electrică

Prin reglementarea stabilită de Legea 123/2012 – Legea energiei electrice și gazelor naturale – furnizarea energiei electrice la consumatorii finali poate fi realizată numai de către furnizori de energie care dețin o licență de furnizare emisă de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Pentru a evita crearea unui set stufos de documente, am ales o soluție mai eficientă de organizare a legală a documentelor contractuale pe care le încheie cu consumatorii care aleg să beneficieze de serviciile noastre. Astfel că mentinem publicate online, conform Ordinului ANRE nr.6 din 08.02.2017, art.5 alin.(1) lit.a) – Condițiile generale pentru asigurarea furnizării energiei electrice – într-o variantă care să includă cât mai multe elemente ale contractului de furnizare. Aceste condiții generale de furnizare fac parte integrantă din convenția-contract pe care consumatorul o semnează pentru fiecare loc de consum, împreună cu anexa cantităților și puterilor necesare pe durata furnizării.

În cazul în care condițiile generale de furnizare a energiei electrice la consumatori se modifică după data începerii convenției de furnizare, consumatorul primește prin email o copie a noilor condiții, și are dreptul de a își exprima refuzul cu privire la acceptarea noilor condiții în termen de 30 de zile calendaristice începând cu data primirii informării. În cazul unui refuz scris de acceptare a noilor condiții, convenția-contract încheiată de consumator își încetează valabilitatea în termen de 21 de zile de la data înregistrării refuzului scris.