Bun venit pe noua noastră pagină!

Incepand cu 01.01.2022 MVM Energy Trade Plus a fost absorbit de MVM Future Energy Technology si isi continua activitatea in cadrul acestei firme.

Vă invităm să studiați pagina noastră reînnoită și vă stăm la dispoziție pentru detalii privind serviciile pe care vi le oferim!

info@mvmenergy.ro

Prezenți în Miercurea Ciuc!

Prezenți în Miercurea Ciuc!

Începând cu luna martie 2021, MVM Energy Trade Plus (fostă CYEB SRL), membră a grupului MVM Energy Romania, va furniza energie electrică primăriei din Miercurea Ciuc.

Oferta câștigătoare de furnizare a energiei electrice prezentată de CYEB SRL, presupune livrarea a peste 3180 MWh pe an, către 161 puncte de consum. Punctele de consum includ iluminat public, instituții culturale și de învățământ din subordinea autorității.

Contractul a fost semnat pe 22 februarie, iar prin noul parteneriat, Grupul MVM intenționează să livreze eficient și la un standrad înalt de profesionalism servicii pentru clienții săi, răspunzând astfel nevoilor energetice locale și regionale.

Prezenți în Odorheiu Secuiesc

Furnizăm energie Primăriei din Odorheiu Secuiesc

Furnizăm energie Primăriei din Odorheiu Secuiesc

 
Oferta de furnizare a energiei electrice propuse de MVM Energy Trade Plus (fostă CYEB), în competie alături de alți 8 furnizori, a fost declarată câștigătoare la un apl lansat de Bursa Română de Mărfuri. Astfel, grupul va livra peste 1.600.000 kWh către 108 puncte de consum. Punctele de consum includ școli, birouri, iluminat stradal și alte instituții aflate în gestiunea primăriei localității, inclusiv o sală de sport, plajă, patinoar, parc, cinema și piață. Prin prezența noastră, intenționăm să contribuim eficient și cu profesionalism în a oferi servicii de furnizare a nevoilor energetice locale și regionale.
Continue reading

Optim, verde, curat, eficient!

CYEB România, membru al Grupul MVM (Magyar Villamos Művek): experiență, seriozitate şi prezenţă regională sunt caracteristicile care ne definesc de peste 10 ani.

MVM Energy Trade Plus SRL (sub denumirea inițială de CYEB SRL ) a fost înfiinţată cu mai bine de un deceniu în urmă, cu scopul de a oferi firmelor soluţii de optimizare in domeniul energiei.

Începând cu data de 01.08.2020 CYEB România a devenit membru al Grupului MVM, care deține 100% din părțile sale sociale, iar din 09.03.2021 și denumirea firmei reflectă apartenența de grup, ea fiind schimbată în MVM Energy Trade Plus. Tranzacția a consemnat un pas important în expansiune regională a Grupului MVM care, prin prezența sa în România, își propune să ofere o gamă largă de servicii de înaltă calitate pe piața autohtonă de energie.

Grupul MVM este un jucător definitoriu pe piața energetică din Ungaria, acoperind toate segmentele importante ale acestui domeniu. De-a lungul existenței sale, Grupul MVM a dobândit o experiență vastă atât în furnizarea și în producția de energie electrică, cât și în trading-ul de energie electrică și gaze naturale. 

Din anul 2015 firma noastră a devenit si furnizor integrat de energie și gaze naturale.  Clientela societăţii este formată în principal din acei clienţi industriali ai căror consum  de electricitate depăşeşte valoarea anuală de 100 MWh, respectiv 40-50.000 m3 in cazul gazelor naturale.  Pe lângă furnizarea de energie și gaze contribuim activ și la optimizarea consumululi clienților noștri și la reducerea cheltuielilor. Rezultatele proiectelor concepute de noi sunt confirmate de  măsurătorile efectuate după implementare.

Pe lângă soluțiile destinate reducerii consumului de energie, oferim și solutii pentru producerea de energie de către clienții nostri, în primul rând prin parcuri fotovoltaice montate  pe acoperișul halelor industriale. Asigurăm asistența atât la proiectarea cât și la execuția lucrărilor și punerea în funcțiune.

Din grupul firmelor care activează sub umbrela MVM în România fac parte și entități producătoare de energie regenerabilă (micro-hidrocentrale și parcuri fotovoltaice) care contribuie la obținerea unui mix de energie ieftină și sustenabilă, oferind un avantaj competitiv la nivelul întregului grup.

Strategia de business a Grupului MVM pune un accent deosebit pe producerea și comercializarea energiei sustenabile și accesibile și sprijină răspândirea soluțiilor de mobilitate ecologică.  Pentru punerea în practică ale acestor idei, unul dintre membrii Grupului MVM (firma Titan)  produce o gamă completă de stații de încărcare a mașinilor electrice, care sunt disponibile și pe piața din România prin intermediul nostru (de la 22kW până la încărcătoare ultra-rapide de 150 kW DC).   

Continue reading