MVM Future Energy Technology este membru al grupului MVM

Despre noi – MVM Future Energy Technology Skip to content

MVM Future Energy Technology a fost infiintata in 2007 cu scopul de a produce energie electrica regenerabila, iar in paralel a luat fiinta si firma CYEB pentru a oferi firmelor industriale soluţii de optimizare in domeniul energiei.

Începând cu data de 01.08.2020 CYEB România a devenit membru al Grupului MVM (Magyar Villamos Művek), care deține 100% din părțile sale sociale, iar din 09.03.2021 și denumirea firmei reflectă apartenența de grup, ea fiind schimbată în MVM Energy Trade Plus. Tranzacția a consemnat un pas important în expansiune regională a Grupului MVM care, prin prezența sa în România, își propune să ofere o gamă largă de servicii de înaltă calitate pe piața autohtonă de energie.

Din 1.01.2022 MVM Energy Trade Plus (impreuna cu ceilalti membri din grupul MVM – Aqua Energia si H2O) a fost absorbita de MVM Future Energy Technology, noua entitate devenind un jucator integrat pe piata de energie si gaze naturale a carui activitate cuprinde atat productia de energie, cat si activitatea de trading si furnizare catre clientii finali.

Grupul MVM este un jucător definitoriu pe piața energetică din Ungaria, acoperind toate segmentele importante ale acestui domeniu. De-a lungul existenței sale, Grupul MVM a dobândit o experiență vastă atât în furnizarea și în producția de energie electrică, cât și în trading-ul de energie electrică și gaze naturale. 

Din anul 2015 firma noastră a devenit si furnizor integrat de energie și gaze naturale.  Clientela societăţii este formată în principal din acei clienţi industriali ai căror consum  de electricitate depăşeşte valoarea anuală de 100 MWh, respectiv 40-50.000 m3 in cazul gazelor naturale.  Pe lângă furnizarea de energie și gaze contribuim activ și la optimizarea consumululi clienților noștri și la reducerea cheltuielilor. Rezultatele proiectelor concepute de noi sunt confirmate de  măsurătorile efectuate după implementare.

Pe lângă soluțiile destinate reducerii consumului de energie, oferim și solutii pentru producerea de energie de către clienții nostri, în primul rând prin parcuri fotovoltaice montate  pe acoperișul halelor industriale. Asigurăm asistența atât la proiectarea cât și la execuția lucrărilor și punerea în funcțiune.

Prin fuziunea celor patru firme din grupul MVM de la 1.01.2022, a luat nastere un actor integrat pe piata de energie, care acopera atat segmentul de furnizare, cat si productia de energie regenerabila (micro-hidrocentrale și parcuri fotovoltaice) prin care realizeaza un mix de energie ieftină și sustenabilă, oferind avantaje competitive la nivelul întregului grup.

Strategia de business a Grupului MVM pune un accent deosebit pe producerea și comercializarea energiei sustenabile și accesibile și sprijină răspândirea soluțiilor de mobilitate ecologică.  Pentru punerea în practică ale acestor idei, unul dintre membrii Grupului MVM (firma Titan)  produce o gamă completă de stații de încărcare a mașinilor electrice, care sunt disponibile și pe piața din România prin intermediul nostru (de la 22kW până la încărcătoare ultra-rapide de 150 kW DC).